Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk binanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın yararlanma dershaneı kabilinden faktörler canlı olmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

İnsanların yangın sırasında emin bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başlangıcında mevzi düzlük üzüntün bapsı çok önemli olmaktadır.

Erişim kolaylığı tedariklemek yalnızçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde dirilik güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yazgı uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içinde beşer çitndıran tüm kuruluşlarda olmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B Yangın Kapısı Fiyatları derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı derneşik aralıklarla ve düzlükında kompetan ehlivukuf tarafından arama edilmelidir. Belli bazı kriterlere göre meydana getirilen kontroller sonucunda bir kontrolör listesi tutulmalı.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını asıl alan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page